Om os

En sund mund bidrager til en sund krop og et godt helbred

Tandklinikken Egebæksvej

Tandklinikken Egebæksvej er fra 1954 og er en privat nyrenoveret tandlægeklinik. Klinikken er ejet af Meriam, der er født i Aarhus og uddannet på Aarhus Tandlægeskole i 2004.

Meriam assisteres af Britt Andersen, der er klinikassistent. Britt har arbejdet på klinikken siden 1994. I klinikken mødes man af ro, venlighed og stabilitet. Sammen udgør Meriam og Britt et dygtigt og erfarent team.

Hos os er du garanteret at komme ind til den samme tandlæge hver gang. Det er en stor fordel, at vi kender dig og dine tænder, og at du kender os. Vi gør os meget umage for at sikre, at du kommer ind til tiden, og at vi ikke har lang ventetid, når du har brug for en aftale.

Tandklinikken Egebæksvej har stort fokus på forebyggelse, og vi behandler kun, når det er sundhedsfagligt nødvendigt. Munden er en del af kroppen, og en sund mund bidrager til en sund krop og et godt helbred. Vi udfører almen tandpleje i høj kvalitet og har et samarbejde med de bedste specialister i Aarhus blandt andet indenfor tandretning og kirurgi.

De bedste hilsener fra Britt og Meriam

Hvem er vi?

Tandlæge

Meriam Galai

Meriam Galai er født i 1978 og opvokset i Århus og har tilbragt sin skolegang i Egå og Risskov. Meriam er uddannet tandlæge fra Århus Tandlæge Skole i 2004. Meriam overtog Tandklinikken Egebæksvej i 2011. Både klinikken og huset gennemgået omfattende moderniseringer. I løbet af sin karriere har Meriam primært arbejdet i privat praksis og er engageret i kontinuerlig faglig udvikling.

Klinikassistent

Britt Andersen

Britt Andersen har arbejdet på Tandklinikken Egebæksvej siden 1994. Britt er uddannet fra Århus Tandlægeskole og deltager løbende i videreuddannelse indenfor sit felt.

Hvordan finder man Tandklinikken Egebæksvej

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål

Adresse

Egebæksvej 94
8270 Højbjerg

Telefon

+45 86 27 10 01

Facebook

Tandklinikken Egebæksvej