Priser

En sund mund bidrager til en sund krop og et godt helbred

Tandklinikken Egebæksvej er en privat tandlægeklinik. Det betyder, at der på klinikken ikke ydes sygesikringstilskud. Vi er ikke underlagt kontrolstatistikker hvilket betyder, at vi ikke sender dine sundhedsoplysninger ind til Regionen/Sygesikringen. Det sikrer, at du som patient sammen med os som behandlere, kan finde den rette behandling for dig uden statens indblanding.

Priserne på klinikken er ikke fastsat af sygesikringen og afhænger derfor individuelt af den tid, vi skal bruge på dig og dit behandlingsbehov. Vi laver behandlingsoverslag inden alle behandlinger.

Modtager du ydelser fra Kommunen eller Regionen til tandbehandling, har Aarhus Kommune desværre meddelt, at disse ikke ydes til patienter på privatklinikker.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark modtager du, som hos alle andre tandlæger, dit berettigede tilskud fra Danmark og i nogle tilfælde mere i tilskud, da vi er en privat klinik. Er du under 26 år og medlem af sygeforsikringen Danmark, vil du få 100% af regningen på undersøgelse, forebyggelse og tandrensning refunderet. Vi kan kun anbefale alle, der har mulighed for det, at blive medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Har du en privat tandforsikring er dine behandlinger dækket jf. din aftale med dit forsikringsselskab. For at vi kan give dig den bedst mulige pris på din tandbehandling, anbefaler vi, at du kommer ind til en undersøgelse og får lavet et prisoverslag.

Der er gratis og nem tilgængelig parkering udenfor klinikken.

Hvordan finder man Tandklinikken Egebæksvej

Kontakt os og få svar på dine spørgsmål

Telefon

+45 86 27 10 01

Adresse

Egebæksvej 94
8270 Højbjerg

Facebook

Tandklinikken Egebæksvej